Aluminium profielen vrachtauto en trailer

Aluminium wordt in verschillende sectoren gebruikt. In de bouwsector, maar ook in de carrosserie bouw en de transportsector komen aluminium profielen en platen steeds vaker voor. Wij verkopen aluminium profielen voor vrachtauto en trailer en kunnen het eventueel voor u op maat zagen. Bestel bij Noddevelt voordelig uw aluminium en ga naar aluminium profielen te koop.

Aluminium vloerprofiel  Aluminium planken voor uw vrachtwagen   Aluminium tussenprofielen voor uw wanden

Aluminium carrosserie profielen

Aluminium is een licht, maar erg sterk materiaal. Met name in de carrosseriebouw van vrachtauto’s en trailers; aluminium vloerprofielen, wandprofielen, hoekprofielen, scharnieren en dakplaten, geeft gewicht reductie grote voordelen. In ons assortiment vindt u vele soorten aluminium planken en profielen.

In de transportsector zijn de mogelijkheden voor de toepassing van aluminium groot en nog lang niet uitgeput. Aluminium wordt gebruikt om lichtere vrachtwagens en trailers te maken, waardoor de uitstoot van rookgasemissies verminderd wordt. Er zijn verschillende onderdelen van trailers en vrachtauto’s waarin aluminium kan worden toegepast. Hierbij kun je denken aan: aluminium chassis, aluminium vloeren, aluminium bordwanden, aluminium daken en aluminium hang- en sluitwerk.